Koffiemachines, nieuw en refurbished

jakob bruin biedt een uitgebreid assortiment aan koffiemachines, zowel nieuw als refurbished. Onze focus ligt op kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom selecteren wij zorgvuldig merken die aan deze criteria voldoen. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe machine of een gereviseerde optie, wij hebben het allemaal. Refurbished koffiemachines zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige apparatuur tegen een lagere prijs, zonder concessies te doen aan de prestaties. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd en gereviseerd door ons ervaren team, zodat je zeker kunt zijn van een goede werking en duurzaamheid.

Meer informatie?

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Koffiemachines voor bedrijven

Voor bedrijven is een hoogwaardige koffiemachine een essentiële investering. Bij jakob bruin begrijpen we de behoeften van bedrijven en bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de eisen van elke zakelijke omgeving. Onze machines zijn niet alleen betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, maar we bieden ook flexibele service- en onderhoud opties om ervoor te zorgen dat je bedrijf altijd van goede koffie kan genieten. Met ons uitgebreide assortiment aan merken en modellen vind je bij ons de perfecte machine die past bij de behoeften van jouw bedrijf.

Koffiemachines voor particulier

Ook voor particulieren biedt jakob bruin hoogwaardige koffiemachines die zorgen voor een uitstekende koffie-ervaring thuis. Of je nu een liefhebber bent van espresso, filterkoffie of cappuccino, wij hebben de juiste machine voor jou. Onze koffiemachines zijn niet alleen stijlvol en gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de koffiebranche kunnen wij particulieren helpen bij het vinden van de perfecte machine die past bij hun smaakvoorkeuren en budget.

Bekijk onze merken

Service en onderhoud voor koffiemachines 

Bij jakob bruin bieden we niet alleen hoogwaardige koffiemachines, maar ook uitstekende service en onderhoud opties. Wij repareren de meeste merken koffiemachines, waaronder ook inbouwkoffiemachines. Ons ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw koffiemachine altijd optimaal blijft presteren. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparaties of snelle interventies bij storingen, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je nooit zonder goede koffie komt te zitten. 

Onderhoud nodig?

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Onderdelen voor de koffiemachine

Naast hoogwaardige koffiemachines bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw koffiemachine optimaal blijft presteren. Onze eigen jakob bruin onderdelenlijn is zorgvuldig samengesteld en biedt een ruime keuze aan nieuwe en refurbished onderdelen voor diverse koffiemachinemerken. Of je nu op zoek bent naar vervangende onderdelen voor een recente machine of onderdelen voor een oudere machine, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw machine in topconditie te houden. Van filters en afdichtingen tot pompen en boilers, wij hebben het allemaal.

Onderdelen nodig?

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Ingrediënten voor in de koffiemachine

Naast hoogwaardige koffiemachines bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan ingrediënten om de perfecte kop koffie te kunnen zetten. Onze eigen jakob bruin ingrediëntenlijn is met zorg samengesteld en biedt een ruime keuze aan hoogwaardige en eerlijke ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar koffiebonen, gemalen koffie, thee of andere benodigdheden, wij hebben alles wat je nodig hebt om te genieten van de beste koffie- en theesmaken.

Ingrediënten nodig?

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Verzorging en schoonmaakartikelen.

Bij ons vind je niet alleen hoogwaardige koffiemachines, maar ook een uitgebreid assortiment aan verzorgings- en schoonmaakproducten om ervoor te zorgen dat jouw koffiemachine altijd optimaal presteert. Wij begrijpen dat regelmatig onderhoud essentieel is voor het behouden van de kwaliteit van je koffie en het verlengen van de levensduur van je machine. Daarom bieden wij een scala aan producten die zijn ontworpen om jou te helpen bij het schoonmaken, ontkalken en onderhouden van je koffiezetapparaat.

Onze ontkalkingsmiddelen zijn speciaal samengesteld om kalkaanslag effectief te verwijderen en de interne componenten van je koffiemachine te beschermen. Regelmatig ontkalken helpt niet alleen bij het behouden van de smaak van je koffie, maar verlengt ook de levensduur van je machine en zorgt voor een optimale werking.

Daarnaast bieden we reinigingstabletten en -poeders die grondig reinigen en vet- en koffieresten verwijderen van de interne onderdelen van je koffiemachine. Deze reinigingsproducten zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen voor een hygiënische en frisse smaakervaring bij elke kop koffie.

Voor het dagelijkse onderhoud van je koffiemachine hebben we ook speciale borstels, reinigingsdoekjes en andere accessoires beschikbaar om het reinigingsproces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Investeer in de gezondheid van je koffiemachine en geniet keer op keer van de beste koffie smaken door regelmatig onderhoud en reiniging. Ontdek ons assortiment verzorgings- en schoonmaakproducten voor koffiemachines en zorg ervoor dat jouw koffie-ervaring altijd van topkwaliteit is.

Hoe kan ik je helpen?