Jakob Bruin, het adres voor koffiemachines, onderdelen, technische service, koffie en thee.

Welkom bij jakob bruin dé bestemming voor koffiemachines, onderdelen, technische service, en de beste koffie en thee.

Bij jakob bruin geniet u van een ervaren en gespecialiseerd team met meer dan 25 jaar aan expertise in de koffie- en theewereld. We staan bekend om onze directe aanpak, zonder ingewikkelde contracten. Bij ons vindt u heldere afspraken en flexibele oplossingen, omdat we geloven in eenvoud en maatwerk.

Waarom kiezen voor jakob bruin koffie?

Met onze uitgebreide ervaring hebben we diepgaande kennis vergaard over koffie, thee en de machines die ze tot leven brengen. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig advies op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Wat maakt ons persoonlijke contact zo uniek? Het is eenvoudig: we koesteren directe interactie. Geen callcenters maar een team dat u en uw wensen kent en altijd klaarstaat om u te helpen.

Onze focus op continuïteit komt voort uit onze grote voorraad machines, onderdelen en ingrediënten. We zijn goed uitgerust om storingen snel en adequaat op te lossen, en kunnen in de regio zelfs dezelfde dag nog uw ingrediënten leveren. Bovendien hebben we voldoende leenmachines beschikbaar tijdens reparaties of levertijden.

Wat maakt onze nadruk op continuïteit zo onderscheidend? Simpelweg onze toewijding aan klanttevredenheid.

Bij jakob bruin streven we naar gemak. We willen uw partner zijn in alles wat met koffie en thee te maken heeft, van ingrediëntenvoorziening tot machines en evenementen. Met ons uitgebreide assortiment en snelle responstijden in de regio, kunnen we u volledig ontzorgen. We kunnen zelfs binnen één dag uw ingrediënten op locatie leveren!

Ervaar het gemak van jakob bruin als uw ultieme partner in koffie en thee.

Koffiemachines, nieuw en refurbished

Ontdek onze uitgebreide collectie koffiemachines, zowel nieuw als refurbished. Als erkende dealer van toonaangevende merken hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie van koffiemachines die voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid, beschikbaarheid van onderdelen en gebruiksgemak.

Onze collectie omvat merken zoals Azkoyen, Bravilor, Etna, Futurmat, Gaggia, Lelit, Moccamaster, Necta, Saeco Pro, SGL, Visacrem en Wittenborg. Of u nu op zoek bent naar gloednieuwe machines of hoogwaardig gerenoveerde modellen, bij ons vindt u kwalitatief hoogstaande koffiemachines die zorgen voor veel plezier en gemak.

Ontdek meer over onze nieuwe en refurbished koffiemachines en bekijk ons assortiment op onze uitgebreide pagina.

Bekijk onze merken

Belangrijk! Goede ingrediënten

Ontdek de essentie van kwaliteit met onze zorgvuldig samengestelde ingrediëntenlijn. Bij jakob bruin zijn we trots op onze eigen blends, met de grootste zorg gekozen om uw smaakpapillen te verwennen. Onze toewijding aan hoogwaardige en eerlijke ingrediënten staat garant voor een heerlijke ervaring, keer op keer.

Of u nu kiest voor onze verrukkelijke koffie of verfijnde thee, u kunt rekenen op een ruime keuze en ongeëvenaarde kwaliteit. Onze ingrediënten vormen de kern van onze passie voor perfectie, en we streven naar niets minder dan de beste smaakbeleving voor onze klanten.

Bij jakob bruin bieden we verschillende abonnementsvormen aan, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete drankjes met een extraatje. Of u nu kiest voor een abonnement of liever losse verkoop, wij zorgen ervoor dat u nooit zonder uw geliefde drankjes komt te zitten.

Ontdek meer over onze koffie, thee en abonnements mogelijkheden op onze uitgebreide pagina.

Service & onderhoud

Ontdek onze toewijding aan service en onderhoud, waarbij we geloven in het motto: onderhoud is behoud. Bij jakob bruin begrijpen we het belang van het in topconditie houden van uw koffiemachine. Ons ervaren technische team staat klaar om u te adviseren over het juiste onderhoud en voert dit met precisie uit. Voor onverwachte storingen bieden we snelle en efficiënte oplossingen, zodat u snel weer kunt genieten van uw favoriete kopje koffie.

Ontdek meer over onze service- en onderhoudsdiensten op onze uitgebreide pagina.

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Wie is jakob bruin?

Ontdek jakob bruin – een gedreven speler in de wereld van koffie en thee. Onze missie is simpel: we bieden een totaalconcept dat u volledig ontzorgt. Met een flexibele instelling en een oplossingsgerichte aanpak streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Bij jakob bruin geloven we in samenwerking met gelijkgestemde mensen die net zo gepassioneerd zijn over heerlijke koffie en thee als wij. Ontdek meer over wie we zijn en wat we doen (linkje)