Over jakob bruin koffie

Welkom bij jakob bruin – waar flexibiliteit en klantgerichtheid samenkomen in een passie voor kwaliteit. Bij de oprichting van jakob bruin hebben we altijd vooropgesteld dat de behoeften van onze klanten centraal moeten staan. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, we begrijpen dat zij hoge verwachtingen hebben van hun leverancier, vooral als het om koffie en thee gaat. Wij geloven dat deze verwachtingen alleen kunnen worden waargemaakt met gedegen advies en hoogwaardige producten.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de koffie- en theebranche zijn we goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen, en kunnen we u de meest geschikte oplossingen bieden voor uw organisatie. We streven ernaar om het simpel te houden met een duidelijk en overzichtelijk aanbod, en we hechten veel waarde aan het milieu. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan onderdelen, ook voor oudere machines, waardoor we vaak machines langer kunnen laten functioneren.

Meer weten?

058 20 38 056 Bij storing of vragen
info@jakobbruin.nl Voor offertes of vragen

Bekijk onze merken

Refurbished, gaat nog een ronde mee!

Bij jakob bruin zijn we ook grote voorstanders van refurbished koffiemachines. We geloven dat goed gerenoveerde machines nog vele jaren mee kunnen gaan, mits dit op een grondige en zorgvuldige manier wordt gedaan. Bovendien zijn we ons bewust van de impact van onze ingrediënten op het milieu, en daarom vragen we onze producenten om duurzame producten te leveren.

Ontstaan van jakob bruin koffie

Onze oprichter, Sjaak Bakker, heeft in 2020 besloten dat het anders moest. Met zijn jarenlange ervaring binnen de branche begreep hij dat koffie en thee belangrijk zijn en tijd verdienen. Ondanks de uitdagingen van de Corona-pandemie heeft Sjaak de stap gezet om jakob bruin op te richten, met als doel een totaalpakket aan te bieden aan zijn klanten. Met heldere afspraken en een toewijding om deze na te komen, is jakob bruin uitgegroeid tot een bekende naam in de branche.

Van een bescheiden start in een schuurtje op eigen terrein tot een gevestigd bedrijf in Sumar met een eigen werkplaats, magazijn, showroom en kantoor – het was een reis die Sjaak niet alleen kon maken. jakob bruin heeft nu een team van toegewijde medewerkers die samen een hecht team vormen en altijd voor u klaarstaan.

Ontdek meer over onze visie, missie en ontstaansgeschiedenis op onze uitgebreide pagina.

Hoe kan ik je helpen?